Gyülekeznek a sötét fellegek Szombathely egén, a Fidesz álcáját maga elé öltve Marton és Szakály is városvezető pozíciót tölt be a csütörtöki alakuló közgyűlés óta. Blogunk egyetlen célja, hogy végigkísérje a Fidesz szombathelyi történetének eddigi legnagyobb botrányát, a most már alpolgármester Marton és tanácsnok Szakály tízszázalékos ügyét.
 
Azon olvasóink kedvéért akik most kapcsolódnak be, ajánljuk elolvasni az eddigi postokat, melyek idősorrendben göngyölítették fel azt az ügyet, ami miatt a Vas Megyei Rendőrkapitányság nyomozást indított. A történet röviden annyi, hogy az – eddigi bizonyítékok alapján – az érintettek zsebébe tíz százalék vándorolt vissza, a szombathelyi szociális és oktatási pénzekből kifizetett nyílászáró cserékből. Mindezt hangfelvételek és az ügy két szereplője is bizonyítja, akik a hangfelvételek készítői voltak.
 
Persze ehhez kellett az is hogy számtalan furcsa tranzakcióra kerüljön sor, ilyen például az a momentum, amikor előre utaltak ki építőipari munkák elvégzésére 30%-ot a szerződés-aláírást követően. Erre az érintettek elmondása szerint azért volt szükség, mert az egyharmadnak landolnia kellett az Marton és Szakály zsebébe.
 
Azonban a Fidesz szerelem Szombathelyet sem kerülte el, így lehet most az érettségivel rendelkező Marton Zsolt az oktatásért is felelős alpolgármester. A szociális-munkás diplomáját nyolc év alatt elvégezni képes Szakály Gábor pedig a szociális bizottság elnöke lett és persze tanácsnok is mindjárt.
 
Az alakuló ülésen az ellenzék kezdeményezte egy vizsgálóbizottság felállítását az ablak-csere ügyben, azonban ezt dr. Szakács Dávid képviselő – aki menekülni volt kénytelen korábbi körzetéből a város másik felébe, ahol még nem ismerték, így a Fidesz színeiben őt is megválasztották – megakadályozta, mondván nem SZMSZ szerű a javaslat.
A mi kis szombathelyi BKV ügyünket így próbálja szépen, lassan elcsitítani a helyi Fidesz.

Címkék: szombathely marton zsolt szakály gábor mr tiz szazalek

A bejegyzés trackback címe:

https://tizszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr982381530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása