Árpi beismerte

 2010.09.17. 14:06

A fiúk tudják hogy menthetetlen a helyzet, ezért kínjukban újabb vergődéssel próbálkoznak, de lassan bezárul a kör. Horváth Árpád az elmúlt órákban beismerte, hogy az Ő hangja hallható a felvételen. Persze - a Fidesz ismert helyi ügyvédjénél tett nyilatkozatban - mosakszik is azonnal, hogy csőbe húzták, meg nem tudta hogy felvétel készül, meg nem is így hanem úgy... Ugye mindenki érzi hogy ez mennyire izzadtságszagú?

Ennél már csak Szakály Gábor sajtóközleménye viccesebb, ahogy megpróbálja összemosni a dolgokat. Sajtóközleménye szerint az első hangfelvétel hamisítvány, hiszen kiderült hogy nem a Rehab-team dolgozója hallható a felvételen. Szakály kicsit előrerohant, hiszen a nyomozás még el sem indult... Várjuk ki a végét, kiderülhetnek még az eddigeknél is cifrább dolgok.

Címkék: hangfelvétel szakály gábor horváth árpád beimserés

A bejegyzés trackback címe:

https://tizszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr442303167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása