Alig néhány hete kezdett nyomozásba a rendőrség egy feljelentés kapcsán. A feljelentést benyújtó vállalkozó szerint a SZOVA nyolc lakásos társasházra kiírt tendere kapcsán megkereste őt Börzsei Csaba, aki tíz százalékot követelt a nyertessé nyilvánításért. Börzsei – akit a Fidesz táskás emberként ismernek a városban – az önkormányzat Beruházási Irodáját vezette. A városi pletykák szerint, a 2007-ben közös megegyezéssel – de valójába elbocsátással - távozó Börzsei már a városházán sem utasította vissza a könnyen jövő pénzeket, építési engedélyekért és zsíros megbízásokért cserébe. Sok tisztes vállalkozó életét tette tönkre, mert akik nem fizettek neki, nem kaptak több munkát - panaszkodtak sokan rá a városban. Hihetőnek hangzik.



Egy biztos, a szálak itt is – mint minden esetben – Marton Zsolthoz vezetnek. Az ügyben gőzerővel nyomoz a rendőrség. Kíváncsian várjuk, mit mondd a nyertes cég, személy szerint ki járt náluk a 10%-ért. Ha tényleg Börzsei volt az, bízzunk benne, hogy vele is olyan határozottak lesznek az ügyészek, mint a korrupcióban érintett szocikkal: gyorsan helyezzék előzetes letartóztatásba, hadd dalolja el a szabadságáért cserébe, ki bízta meg. Várjuk a Börzsei nokiás comming outját a Népszabadságban.

Címkék: korrupció marton zsolt börzsei csaba mr tíz százalék

A bejegyzés trackback címe:

https://tizszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr702299352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása