Mellékszállnak tűnik, de ha már megint felbukkant az Ukrajnából rejtélyes módon Szombathelyig jutó mindenre kapható ügyvéd, hát írjunk róla is pár sort.


 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, hogy ha Martonnak valamilyen extra jogi segítség kell, egyből Popgyákunikhoz rohan. Legyen szó egy városi képviselő megzsarolásáról képviselői mandátumáról való lemondatásáról, egy önkormányzat által 10 évre kötött szabályos szerződés bíróság előtti megtámadásáról (ami kereset nagy csöndben vissza is lett vonva, ami már csak azért is megmosolyogtató, mert sokan emlékezünk arra, milyen nagy dobpörgetés közepette lett benyújtva), vagy most, amikor egy leleplező hangfelvételen szereplő természetesen Marton által nem ismert, sohasem látott embernek kell ügyvéd előtt nyilatkozatot tennie nagy hirtelen.

Horváth Árpád, aki még véletlenül sem ismeri sem Martont, sem Szakályt, és sohasem dolgozott a Rehab-teamnek, ablakot sem adott el semelyik Rehab-team-nek bedolgozó vállalkozásnak, teljesen véletlenül pontosan tudja, hogy a Rehab-team 30%-os előleget ad az alvállalkozóinak. Ezt maga meséli vépi vállalkozó cimborájának a pénteki hangfelvételen. A vépi kolléga lehet, hogy provokálta, mert meg akart tudni információkat, de aki veszi a fáradságot, és végighallgatja a felvételt, annak egyértelműen kitűnik, hogy a vépi azért nyomul, mert pénzt akar csinálni a nála lévő használt (!) ablakokból, és tudja, és ezt Horváth Árpád sem tagadja a felvételen, hogy Horváth már adott el ablakokat a Rehab-teamnek (vagy alvállalkozóinak), és megvan a kapcsolata Marton, Szakály urakkal.

Vagy nincs. És minden a véletlen műve. Teljesen véletlenül beszél csak Horváth Árpád arról, hogy Szakállyal plakátol, vagy hogy Szakály bútorait szállítja. És teljesen véletlenül tér be a szombathelyi több száz ügyvéd közül pont Popgyákunikhoz. Aki éppen pont ekkor még az irodájában is tartózkodik. Vagy ha nem így volt, akkor Horváth teljesen véletlenül ismeri Popgyákunik telefonszámát, aki nem éppen a kisemberek ügyvédje, de Horváth elég menő ahhoz, hogy menő ügyvédek telefonszáma legyen meg a telefonjában, így felcsörögte Popgyákunikot, aki még aznap, teljesen véletlenül időpontot is tudott adni neki. Tehát még véletlenül sem úgy történt, hogy a kétségbeesett Marton felhívta a Horváthot, és elzavarta a sokat locsogó emberét a saját ügyvédjéhez...
Persze, lehet az is, hogy Marton csak látásból ismeri Popgyákunikot, és nincs semmi közük egymáshoz, és így csak teljesen véletlen, hogy a Fidesz frakcióvezetőjeként az önkormányzat jogi bizottságába külsős tagként pont Popgyákunikot javasolta.

Popgyákunik, aki nagyon jó kapcsolatokat épített ki ügyészekkel, bírókkal, rendőri vezetőkkel, extra védelemben részesül. Neki aztán semmi baja nem lehet semmiből. Elnézik neki, hogy a Szombathelyen nem is tartózkodó ügyvédtársa bélyegzőjét nyomja rá okiratokra tartsa  fiókjában, vagy éppen átfolyjon ügyvédi irodáján egy szombathelyi sportcsapat évente többtízmilló forintja... Teljesen véletlenül, neki még ilyet is lehet. Marton meg teljesen véletlenül utóbbiról biztosan nem tud. 2010 Magyarország. Éljen a forradalom!

Címkék: korrupció zsarolás marton popgyákunik

A bejegyzés trackback címe:

https://tizszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr282306851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása